0
Total : 0,00 lei
Your Cart is currently empty!
Actualizați

Despre noi

Ballu Home este o marcă deținută de Ballu Industrial Group, o companie rusă care dezvoltă și produce echipamente de climatizare și tehnice distribuite în întreaga lume.

Centrele de cercetare ale Ballu Industrial Group creează tehnologii avansate, de calitate și fiabile, care se aplică tuturor produselor. În fiecare an, fabricile de producție furnizează aproximativ 7 milioane de echipamente de climatizare în peste 30 de țări inclusiv 2 milioane de cortine termice, aeroterme și convectoare, 5 milioane de aparate de aer condiționat și ventilație, sisteme de umidificare și curățare și peste 250.000 de unități de echipamente de climatizare industriale.

Centru de cercetare  Ballu Home Centru de cercetare  Ballu Home Centru de cercetare  Ballu Home

Partenerii strategici sunt:

  • Punker Gmbh în Germania;
  • EBM PAPST în Germania;
  • Universitatea Tehnică de Stat din Izhevsk numită după M.T. Kalașnikov în Rusia;
  • Politehnica din Milano în Italia.
Ballu Home in toata lumea
Ballu Home Italia Ballu Home Italia Ballu Home Italia

Toate produsele fabricate de companiile grupului industrial Ballu îndeplinesc standardele internaționale de calitate. Au fost adoptate practici și tehnologii care respectă mediul: utilizarea materialelor ecologice reprezintă cheia succesului grupului Ballu la nivel mondial.

Toate produsele realizate de fabrică îndeplinesc standardele internaționale și europene de calitate. Datorită implementării tehnologiilor avansate, Ballu a devenit un lider global în domeniul fabricării de convectoare electrice.

TUV
IQNet
Ballu Home Italia Ballu Home Italia Ballu Home Italia

Proheat s.r.l. este distribuitorul oficial al produselor Ballu pe piața europeană. Compania cu sediul în Brescia, operează de ani de zile pe piața produselor de încălzire electrice de tip industrial, internă și externă și se mândrește cu o mulțime de clienți răspândiți în întreaga lume.

În 2019 a creat www.balluhome.it, comerț online dedicat convectoarelor electrice Ballu Home, cele mai performante și ecologice de pe piață datorită tehnologiei INVERTER cu care sunt echipate.

Proheat s.r.l.
Ballu Home Italia Ballu Home Italia Ballu Home Italia

PENTRU ASISTENȚĂ

CUMPĂRAȚI ACUM
ASISTENȚĂ