0
Total : 0,00 lei
Your Cart is currently empty!
Actualizați

Condiții de vânzare

Modalitate de plată

Există două modalități de plată pe care le acceptăm:
  • plata prin PayPal
  • plata prin card de credit
  • plata prin transfer bancar

Expedieri și termene de livrare

Comanda dvs. va fi expediată la adresa indicată ca „adresă de expediere” în 24/48h de la primirea plății. Insulele mai mici și zonele mai puțin favorizate pot necesita termene de livrare mai lungi.
Livrarea va avea loc prin curier și este întotdeauna gratuită numai pentru expedierile pe teritoriul românesc.

Dreptul la reziliere

Vânzările de produse prin Internet sunt reglementate de articolele de la 45 la 67 din Decretul legislativ 206/2005 (Codul consumatorului). Această legislație oferă Cumpărătorului dreptul de a rezilia contractele garantându-i dreptul de a returna produsul cumpărat și de a obține rambursarea costurilor suportate. 

Decizia de a utiliza dreptul de reziliere trebuie comunicată de către Cumpărător în termen de 30 zile de la primirea produsului.

Dreptul de reziliere trebuie exercitat prin trimiterea, de către Cumpărător, în termen de 30 zile de la comunicarea expresă a deciziei de reziliere a contractului prin scrisoare recomandată cu notificare de primire la adresa:

Magnum Heating Consult SRL
Aviatori Street nr. 75A
Pasarea Village , Ilfov County

Notificarea de reziliere trebuie să specifice intenția de renunțare la achiziție, numărul comenzii și produsul sau produsele pentru care intenționați să exercitați dreptul de renunțare, anexând o copie a documentației care dovedește achiziția.

Produsele pentru care se exercită dreptul de renunțare trebuie returnate în termen de paisprezece zile de la data la care Cumpărătorul a comunicat exercitarea dreptului de reziliere la următoarea adresă:

Magnum Heating Consult SRL
Aviatori Street nr. 75A
Pasarea Village , Ilfov County

Renunțarea este acceptată numai dacă produsul este intact, având toate articolele furnizate la vânzare, funcțional și în ambalajul original nedeteriorat. Costurile de returnare a produsului sunt suportate de Client în conformitate cu articolul 57 alineatul (1) din Codul consumatorului.
După primirea cererii de renunțare, Magnum Heating Consult SRL va rambursa întreaga sumă plătită de Cumpărător în termen de paisprezece zile de la data la care Cumpărătorul și-a exercitat dreptul de renunțare utilizând aceeași metodă de plată utilizată de Cumpărător în momentul achiziției.
Magnum Heating Consult SRL își rezervă dreptul de a reține suma care trebuie restituită până la primirea produselor care fac obiectul dreptului de renunțare.

Dreptul de renunțare nu este prevăzut pentru achizițiile efectuate de firme sau profesioniști cu înregistrare fiscală.

PENTRU ASISTENȚĂ

CUMPĂRAȚI ACUM
ASISTENȚĂ